/Абонаментно почистване

Абонаментно почистване

Абонаментно почистване – какво представлява услугата?

Абонаментно почистване е услуга, която дава възможност на клиента да си направи абонамент за определен период от време (например 1 година). В рамките на този период на редовна база се извършва професионално почистване на неговата къща или апартамент, офис или бизнес сграда, хотел, ресторант или заведение. Предимството на услугата за абонаментно почистване е, че клиентът няма никакви притеснения във връзка с почистването за дълго време напред. Освен това предлаганите цени за услугата абонаментно почистване обикновено са осезаемо по-ниски от тези за еднократно почистване на жилището или офис пространството.

За какви типове пространства най-често се заявява абонаментно почистване?

Абонаментно почистване 1
Абонаментно почистване - Научете повече!

Бихме могли да разделим пространствата, за които най-често се заявява абонаментно почистване, на три основни вида. Това са жилищните пространства, офис пространствата, както и различни типове бизнес обекти. Нека да уточним какво точно имаме предвид за всеки от споменатите видове пространства за абонаментно почистване:

За какви видове пространства най-често се заявява абонаментно почистване: Жилищни пространства Казано накратко, става въпрос за абонаментно почистване на домове. Услугата е предназначена за тези домакинства, чиито членове имат натоварени работни графици и не им остава време за почистване на жилището си. Както и за домакинства от възрастни и/или трудно подвижни хора, които нямат физическата възможност да се справят с почистването сами. Всички тези домакинства могат да заявят услугата за абонаментно почистване на домове за определен период от време и напълно да забравят за всички грижи по отношение на този аспект от живота и ежедневието си.

За какви видове пространства най-често се заявява абонаментно почистване: Офис пространства Офис пространствата също имат нужда от редовно почистване. А професионалните услуги за абонаментно почистване ще ви излязат доста по-изгодно от финансова гледна точка в сравнение с това да наемате допълнителен персонал за целта. Ако за нужното абонаментно почистване на офиса се доверите на коректна и реномирана фирма, офис пространството винаги ще изглежда перфектно и ще ви представя по най-добрия възможен начин пред клиенти и бизнес партньори.

За какви видове пространства най-често се заявява абонаментно почистване: Хотели, ресторанти и заведения Към фирмите, които предлагат професионални услуги за абонаментно почистване, вече се обръщат и немалко хотели, ресторанти и заведения. Това са бизнес обекти, в които поддържането на отлична хигиена е много важно с оглед не само привличането на клиенти, но и гарантирането на тяхното здраве и безопасност. В случай че сте собственици на такъв тип обект и не можете да се справите по най-добрия начин с поддържането на чистотата и хигиената, ви съветваме да заявите професионални услуги за абонаментно почистване.

Какво точно включват професионалните услуги за абонаментно почистване?

Абонаментно почистване 2
Абонаментно почистване - цени

Професионалните услуги за абонаментно почистване включват всичко, което ви е необходимо, за да поддържате желаното ниво на чистота на своето жилище, офис или бизнес обект. В това число влизат редовно минаване с прахосмукачка, бърсане на прах, почистване на прозорци, поддържане на отлична хигиена в санитарните възли и т.н. Заявявайки абонаментно почистване, вие ще оставите всичко в ръцете на професионалистите и няма да се занимавате с досадно почистване и хигиенизиране. По този начин ще си гарантирате домашно и/или работно пространство, което е благоприятно за вашето здраве и кондиция, носи ви спокойствие и хармония.

Защо е по-изгодно за вас да заплатите обявените цени за абонаментно почистване?

Вече стана дума, че за вас е по-изгодно да заплатите обявените цени за абонаментно почистване, отколкото да наемате допълнителен персонал за дейностите по хигиенизиране. Не забравяйте, че при наемане на такъв персонал ще трябва да му плащате заплати и осигуровки всеки месец. Както и сами да се снабдявате с необходимите ви принадлежности и препарати за почистване. Докато, ако се доверите на професионални услуги за абонаментно почистване, единственият ви ангажимент ще бъде да заплатите таксата към съответната фирма. Освен това ценовите оферти за абонаментно почистване обикновено са значително по-ниски от тези за еднократно почистване на обекта.

Няколко важни причини защо да заявите абонаментно почистване именно от Вики Клийн Къмпани

Абонаментно почистване 3
Абонаментно почистване на домове

Фирмата ни е създадена през 2016 година. Занимаваме се с почистване на жилища, на офис пространства, на хотели, на ресторанти, на заведения и други бизнес обекти. Ето няколко основателни причини да се доверите именно на нас, ако се нуждаете от абонаментно почистване:

Причина 1 защо да заявите абонаментно почистване от Вики Клийн Къмпани: Квалифициран и опитен екип Екипът на Вики Клийн Къмпани е изключително квалифициран и притежава богат опит в предоставянето на услуги за абонаментно почистване на домове, офиси, хотели, ресторанти, заведения и т.н. Независимо за кои от споменатите видове обекти са ви нужни професионални услуги за абонаментно почистване, без никакво колебание можете да се доверите на нас.

Причина 2 защо да заявите абонаментно почистване от Вики Клийн Къмпани: Първокласни продукти Бъдете сигурни, че при предоставяне на професионалните услуги за абонаментно почистване, ние от Вики Клийн Къмпани използваме само и единствено първокласни продукти. Почистващите препарати на реномираната италианска марка Kinter, с които работим при абонаментно почистване, са доказали своето качество, ефективност и безопасност във времето.

Причина 3 защо да заявите абонаментно почистване от Вики Клийн Къмпани: Иновативни технологии В допълнение към първокласните почистващи препарати, професионалните услуги на Вики Клийн Къмпани за абонаментно почистване на домове, офиси, хотели и т.н. се отличават също така с употребата на актуални технологии. Гордеем се, че ние за първи път в България започнахме да предоставяме дълбочинно почистване, извършвано с изключително качествените и модерни машини KIRBY. Ние можем да ви предложим редица иновации за абонаментно почистване и по отношение на максимално ефективното изпълнение на дейности, като тупане на килими и мека мебел, както и сухо изпиране.

Причина 4 защо да заявите абонаментно почистване от Вики Клийн Къмпани: Изгодна цена Цената, която ще получите от Вики Клийн Къмпани за професионалните услуги за абонаментно почистване, ще бъде изключително конкурентна и разумна за вас като клиенти. Нашата компания винаги е съобразявала ценовата си политика с това предлаганите от нас услуги, включително абонаментно почистване, да бъдат достатъчно достъпни за домакинствата и за бизнеса. Ако търсите оптималното съотношение между качество и цена за услугите за абонаментно почистване, заявете абонаментно почистване от Вики Клийн Къмпани. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Абонаментно почистване – какво представлява услугата?

За какви типове пространства най-често се заявява абонаментно почистване?

Какво точно включват професионалните услуги за абонаментно почистване?

Защо е по-изгодно за вас да заплатите обявените цени за абонаментно почистване?

Няколко важни причини защо да заявите абонаментно почистване именно от Вики Клийн Къмпани

Защо да изберете нас?

#

Екип от експерти

Благодарение на богатия опит, който имаме, ние предлагаме качествено изпълнение на услугите без компромис!

#

Технология

Ние сме първата фирма, която предлага най-новата технология на пазара за изтупване. Почистване в дълбочина с машина KIRBY.

#

Качествени продукти

Работим с качествени почистващи препарати на италианската марка Kinter, насочена към професионално почистване и хигиена.

#

Конкурентни цени

Услугите, които предлагаме, са на достъпни и конкурентни в бранша цени.

Други услуги